Crew

Zeilervaring

Swan 59

Algemeen

Technische
gegevens

Swan 59 - Algemeen
Wat maakt dit zeiljacht zo bijzonder? Het is een Swan 59! Dat zegt de zeilers onder ons, alles!

In 1991 is ze door Nautor Swan in Finland afgebouwd en in de zomers van 2003 en 2004 heeft ze een bijna totale refit gehad. Boléro is in topconditie, een boot om trots op te zijn! Een betrouwbaar zeewaardig zeiljacht dat onder alle omstandigheden voldoet aan het optimale zeilplezier!

Er zijn twee ruime middencabines met aparte toilet en doucheruimte, waarin de vaste bovenkooien twijfelaars zijn en onderin ruime eenpersoons kooien. Beide hutten zijn voorzien van airconditioning.

Het kombuis is u-vormig en voorzien van magnetron, grote koelkast, diepvriesruimte en koelruimte. De ruime living met twee zitgedeeltes is uitgerust met televisie, dvd speler en een stereoinstallatie met een cd-speler.

De navigatiehoek is voorzien van o.a. Inmarsat C, 2 GPS-en, radar, SSB, Weatherfax, C-map elektronische navigatie, twee laptops en natuurlijk de gewone overzeilkaarten.

Aan boord is er de mogelijkheid om via de single sideband radio(SSB) tekst e-mailberichten te versturen en te ontvangen.

Verder is aan boord een dinghy met een 4 en 15 pk buitenboordmotor, visbenodigdheden, snorkeluitrustingen en een buitendouche.

Duikmogelijkheden in samenwerking met de locale duikbedrijven. Duikers moeten in het bezit zijn van een erkend duikbrevet en hun eigen duikuitrusting meebrengen. Eventueel kan dit ook worden gehuurd bij de lokale duikschool.