Crew

Zeilervaring

Swan 59
Crew
Wij, Carla Domburg en Ed van den Heuvel, willen graag onze manier van leven met je delen! Voor jou een uitdaging om op ons zeiljacht een stuk mee te varen en via de zee, landen te bezoeken waar je wellicht al jaren van droomt.

Na de Swan Cup in Sardinië, hebben wij in oktober 2000 in Palma de Mallorca de trossen losgegooid om onze droom te gaan verwezenlijken: De wereld verkennen per zeiljacht.

Via de Atlantische oceaan, de Caribische zee, het Panamakanaal, de Pacific, Tasmanzee, Torresstreet en een deel van de Indische oceaan zijn we nu in Azië aangekomen.
Vele landen, paradijselijke eilanden hebben we verkend en ieder plekje had zo haar eigen bekoring.

Eén van de vele hoogte punten was een bezoek aan Suwarov, een eilandje middenin de Stille Zuidzee (500 nm van Tahiti en 600 nm van Samoa).

Het eilandje wordt slechts door één man bewoond. John nam ons iedere dag in zijn bootje mee en bracht ons naar een koraalrif om daar kreeften, kokoskrabben, kleine haaien en vissen te vangen.
's Avonds maakten we met elkaar een maaltijd klaar. Onder het genot van een drankje, genoten we van het verrukkelijke eten, terwijl John zong en op zijn ukelele speelde. Een onvergetelijke avond!