Terug
Terug op de Boléro

20-05-2005

Na een heerlijke, lange, drukke werk- en knuffelvakantie/10mrt tot 16 mei/ in Nederland, zijn we weer blij om thuis te zijn op onze Boléro.
Ze lag er prima bij in de Royal Langkawi Yacht Club Marina, een veilige en bewaakte marina. We kunnen haar hier met een gerust gevoel achter laten wanneer we het achterland gaan ontdekken.
Maar voor het zover is, willen we eerst goed het vercharteren van de boot verder uitbouwen. In Nederland hebben we er hard aangetrokken om het vercharteren van Bolero onder de aandacht te brengen via de media, charterbedrijven, -zegt het voort- reclame en onze -Experience the Boléro Lifestyle- kaart. Maleisië en Thailand is nu onze uitdaging. We hebben er erg veel zin in. Kookboeken worden opengeslagen om lekker menuus samen te stellen en de overtollige spullen zijn naar de opslag gebracht.
Op 26 mei zijn onze vrienden uit New Zeeland overgekomen en 22 juni komen onze vrienden uit Nelson over, die zullen zichzelf moeten vermaken wanneer we onverwachts een charter krijgen. Want tja, zaken gaan voor het ………..!

Ed: In de tijd dat Carla nog in Nederland was, zijn vier enthousiaste nederlandse vrienden een weekje het zeilgebied alhier komen verkennen.
Ondanks lichte wind was de reaktie: prachtige natuur, prachtige eilanden, heerlijk eten, aardige mensen en wat goedkoop!. Ennnn we boeken voor de komende 25 jaar.
Het weer:
Mei is de natste maand en dat hebben we ervaren:heerlijke warme tropische buien, bewolkt en dan weer een dag zon. Ed verwisselt mintens vier maal per dag zijn kleding, drinkt 3 liter water per dag en natuurlijk een paar biertjes om zo het verloren vocht te compenseren en voelt zich er heerlijk bij!

Over ons reilen en zeilen schrijven we regelmatig in het Journaal .

We willen graag met je contact houden en rekenen erop dat jullie via:

edencarla@sailingbolero.com
of
pc8538@sailmail.com (alleen nw tekst en geen beantwoorden aanklikken svp)
of
carla.domburg@gmail.com (fotoos,bijlagen en tekst)

dat gaan doen! Wij stellen het zeer op prijs.

Het hotmailadres blijft tot maart 2006 open daarna vervalt het.

Heb het fijn!

Lieve groet van Ed en Carla